Onze huurders

Bij Kempenaerstudio kom je veel verschillende creatieven tegen zoals filmmakers, acteurs, dans- en theatermakers. Ook vind je er een theatervormgever en theater apparatuur verhuur. Handig voor je netwerk, zoveel creatieven onder een dak! Hieronder een overzicht van onze huidige vaste huurders.

Passen en meten
Dimdocs
Dimdocs maakt documentaires over verboden, verborgen of vergeten werelden. Of het nu gaat om het dagelijkse leven in de Gazastrook, de opbouw van de Iraakse stad Mosul, of de ultieme toewijding van een Schots dorp rond een eeuwenoud balspel: wij proberen grote thema’s te ontwarren aan de hand van persoonlijke verhalen.
Daan Wijdeveld
Studio LA
Voor Studio L A is architectuur een middel om sociaal-maatschappelijke fenomenen en narratieven te onderzoeken en in nieuw perspectief te plaatsen. De projecten hebben vaak betrekking op het onderwerp ‘collectieve identiteit’. L A past architectuur toe als een experimentele ruimte waarin ze ruimtelijke modellen gebruiken om te werken aan een meer inclusieve samenleving.
Flamenco Biënnale
Astarti Athanasiadou
Young Perspectives
YOPE ontmoet jongeren en professionals in detentie en gesloten jeugdhulp. We werken met creatieve methoden – van spoken word tot social design – en stellen het perspectief van jongeren centraal in alles wat we doen.
Buro Fritz
Buro Fritz houdt van inkt, drukwerk, kleur, lettertypes, structuren, lijnen, patronen, papier, contrast, boek ontwerp en alles wat met vormgeving te maken heeft.

Susanne Keilhack is grafisch ontwerper en heeft in het voorjaar van 2013, Buro Fritz opgericht. 
Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen van film & documentaire affiches. Daarnaast ontwerpt zij ook huisstijlen, boeken, fondsaanvragen en websites.
Wanneer nodig schakelt ze haar netwerk in, om uw opdracht zo mooi mogelijk te maken. 
Diederick Bulstra
Diederick Bulstra (1985) is een Amsterdamse fotograaf die zich met name richt op creatieve portretfotografie.
Hij maakt veel beeld voor verschillende televisieprogramma's van de publieke omroep en voor theatermakers.
Circus Treurdier
Circus Treurdier is een muziektheatergezelschap uit Amsterdam bestaande uit muziektheatermakers die onder de tent van Circus Treurdier hun krachten bundelen. Het gezelschap staat voor vervreemdend en melancholisch muziektheater, met een groot gevoel voor ironische humor. We zoeken in ons werk altijd een kruisbestuiving tussen toneel, kleinkunst en popmuziek en proberen hierbij het gat te dichten tussen de hoge en populaire kunst.
Oorkaan
Bloemenband
Bloemenband schenkt Ogentroost.

Een troostrijke laatste gezamenlijke omhelzing van bloemen tijdens de uitvaart van uw dierbare.
Bloemenband is een op maat genaaide vaas/rouwband, die stijlvol kan worden aangebracht op een open of gesloten kist of mand.
Nynke Kuipers
Beeldend kunstenaar
Een van de jongens
Een van de jongens is het documentaireproductiebedrijf van producent Hasse van Nunen en regisseur-producent Renko Douze. In samenwerking met eigenzinnige makers met sterke visies, produceren ze betekenisvolle en artistiek hoogwaardige documentaires en televisieprogramma’s. Wat hen betreft gaat dat verder dan een televisie-uitzending of bioscoopvertoning. Ze hechten grote waarde aan een traject daarbuiten. Door het creëren van een nieuwe context proberen ze zowel een nieuw publiek te bereiken als de zeggingskracht van de film te vergroten.
De Filmfreak
Podiumzaken
Studio De Manege
Studio De Manege is de thuisbasis van jong en gevestigd talent op het gebied
van documentaire & fictiefilm, research, theater en grafisch ontwerp.
Cinema delicatessen