Onze huurders

Bij Kempenaerstudio kom je veel verschillende creatieven tegen zoals filmmakers, acteurs, dans- en theatermakers. Ook vind je er een theatervormgever en theater apparatuur verhuur. Handig voor je netwerk, zoveel creatieven onder een dak! Hieronder een overzicht van onze huidige vaste huurders.

Passen en meten
Dimdocs
Dimdocs maakt documentaires over verboden, verborgen of vergeten werelden. Of het nu gaat om het dagelijkse leven in de Gazastrook, de opbouw van de Iraakse stad Mosul, of de ultieme toewijding van een Schots dorp rond een eeuwenoud balspel: wij proberen grote thema’s te ontwarren aan de hand van persoonlijke verhalen.
Daan Wijdeveld
Studio LA
Voor Studio L A is architectuur een middel om sociaal-maatschappelijke fenomenen en narratieven te onderzoeken en in nieuw perspectief te plaatsen. De projecten hebben vaak betrekking op het onderwerp ‘collectieve identiteit’. L A past architectuur toe als een experimentele ruimte waarin ze ruimtelijke modellen gebruiken om te werken aan een meer inclusieve samenleving.
Astarti Athanasiadou
Young in prison
Buro Fritz
Buro Fritz houdt van inkt, drukwerk, kleur, lettertypes, structuren, lijnen, patronen, papier, contrast, boek ontwerp en alles wat met vormgeving te maken heeft.

Susanne Keilhack is grafisch ontwerper en heeft in het voorjaar van 2013, Buro Fritz opgericht. 
Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen van film & documentaire affiches. Daarnaast ontwerpt zij ook huisstijlen, boeken, fondsaanvragen en websites.
Wanneer nodig schakelt ze haar netwerk in, om uw opdracht zo mooi mogelijk te maken. 
Circus Treurdier
Circus Treurdier is een muziektheatergezelschap uit Amsterdam bestaande uit muziektheatermakers die onder de tent van Circus Treurdier hun krachten bundelen. Het gezelschap staat voor vervreemdend en melancholisch muziektheater, met een groot gevoel voor ironische humor. We zoeken in ons werk altijd een kruisbestuiving tussen toneel, kleinkunst en popmuziek en proberen hierbij het gat te dichten tussen de hoge en populaire kunst.
Witfilm
Oorkaan
Picl
Op Picl bekijk je de nieuwste films en documentaires. Geselecteerd door de beste filmhuizen van Nederland. Geniet direct online zonder te downloaden. Waar en wanneer je wilt.
Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op (Nederlandse) film. Mensen die er alles aan doen om hun enthousiasme voor film over te brengen op anderen. Om zo de zichtbaarheid en het publiek voor de (Nederlandse) documentaire en artistieke film te vergroten.
Je wilt namen? Picl is samenwerking tussen 18 Nederlandse filmhuizen en de Stichting Nederlandse Filmpromotie, opgericht door Anke van Diejen en Noortje van de Sande van Herrie Film & TV. Met als doel om samen met de filmtheaters en onafhankelijke distributeurs, de zichtbaarheid en het publiek voor de (Nederlandse) documentaire en artistieke film te vergroten.
Herrie
Mooie films, bijzondere documentaires, nieuwe programma’s en opvallende series. Vaak van makers die risico’s nemen en kwaliteit voorop hebben staan. Voor deze producties verzorgt Herrie distributie, marketing en PR.
Door het creëren van reuring, door de weg te wijzen in het enorme aanbod van distributiekanalen, middelen en media om kwaliteitsproducties onder de aandacht te brengen, zo doen we dat. En dat begint met de keuze voor de beste release (in de bioscoop, het filmtheater, online of op tv), een campagne met bijbehorende middelen en een gedegen/ambitieus persplan. Wij zorgen voor de distributie van de film en communicatie die op het juiste moment, het juiste publiek raakt en concreet resultaat boekt.
Vanuit een doordachte strategie realiseert Herrie Film & TV doeltreffende en no-nonsense distributie, marketing en publiciteit.
Een van de jongens
Een van de jongens is het documentaireproductiebedrijf van producent Hasse van Nunen en regisseur-producent Renko Douze. In samenwerking met eigenzinnige makers met sterke visies, produceren ze betekenisvolle en artistiek hoogwaardige documentaires en televisieprogramma’s. Wat hen betreft gaat dat verder dan een televisie-uitzending of bioscoopvertoning. Ze hechten grote waarde aan een traject daarbuiten. Door het creëren van een nieuwe context proberen ze zowel een nieuw publiek te bereiken als de zeggingskracht van de film te vergroten.
De Filmfreak
Podiumzaken
Studio De Manege
Studio De Manege is de thuisbasis van jong en gevestigd talent op het gebied
van documentaire & fictiefilm, research, theater en grafisch ontwerp.
Cinema delicatessen